Bilder och svullet öga

Princess dec 2012Efter mycket försening så tänkte jag äntligen dela lite foton från ihopsläppet i hagen när Princess kom hit. Som ni kommer se så var det STOR aktion 😉
Igår gick princess helt själv till sin box och verkar har förstått detta med att de ska hitta sin egen plats. Sudden har kvar sin ledarroll i hagen och allt är fortsatt jättelugnt. Bara Dunny som försöker få till lite mer spänning i hagen. Är väldigt bra att Princess har kommit dit och kan säga till honom på skarpen för Sudden är på tok för snäll mot honom.

Dunny kollar in nytillskottetPrincessProblemet vi har här är att hästarna är inte hungriga varken när de kommer in eller ska ut vilket innebär att om chansen fås så tar de mer än gärna en liten sightseeing på vägen till hagen. Igår på morgonen så var matte lite trött och hade glömt att stänga gången upp till stora hagen bakom stallet. Man hade ju kunnat tro att Peggy och Tikkan (som nu har gått i samma hage i evigheter!) inte skulle märka detta utan vant gå till sin hage ändå, men nej. Peggy såg att snöret var nere och tyckte att det här var ju en riktigt rolig morgon! Så iväg travade de och tog sig en liten utflykt innan matte hann dit och sa att de fick gå åt rätt håll. Lovar att de skrattade lite åt mig när stod där i sin egen hage sen och mumsade hö. Peggy kollade igenom tråden mycket noggrant sen vid insläpp för att se om matte möjligtvis kunde gjort om samma misstag igen.

Suddens ögaÖga framifrånFör ungefär en vecka sen (dagen innan princess kom hit) så såg Sudden ut som Mike Tyson när hon kom in, eller iallafall hennes öga såg ut som om hon gått en match med densamma! Men då vi inte kunde se någon skada på ögat utan mest vävnadssvullnad valde vi att ha lite is i magen. Och mycket riktigt så hade hon nog fått sig en rejäl smäll av något vilket resulterade i att ögat svällt igen helt. Men Sudden är ju Sudden och var precis lika glad och obrydd som vanligt. Efter några dagar så var ögat nästan som innan igen och nu syns inget alls.

This entry was posted in Hästarna. Bookmark the permalink.