Hon är hemma!!!

Princess hos IcemorgansÄntligen är hon här! Och det är knappt jag vågar berätta hur bra allt har gått med risk att jinxa något 😉

Princess gick in i släpet utan problem. Hon stod som ett ljus hela vägen hem utan en enda spark eller stoj, och detta trotts MYCKET bilstrul vilket innebar en hel del småstopp och igångkörningar. Väl hemma klev hon ut ur släpet (det var nog det läskigaste och mest ”häftiga” på hela resan att backa ut släpet!) och gick rakt in i stallet som om hon redan visste var hon skulle stå. När hon kom in i boxen och skulle vända runt så passade hon på att både smaka en tugga av halmen och en tugga av höt innan hon stannade vid kraftfodret och började äta där istället.

Princess 2012Sudden och hon hade några skrik mellan hötuggorna bara för att kolla av vem den nya boxkompisen var men förvånandsvärt lugnt ändå. På morgonen hade alla ätit upp och stallet var hur lugnt som helst och alla verkade ha sovit gott.
Ute i hagen höll de sig på varsin kant ett tag men tog knappt en halvtimme innan de började närma sig varandra och stod och åt på varsin sida av höhäcken.

Nu när jag tittade ut genom fönstret stod alla hästarna och sov med några meters mellanrum. Det känns verkligen som att Princess kommer passa perfekt in i vår flock och vårt sätt att ha hästar! En mer utförlig presentation kommer efter julhelgerna 🙂
I väntan på nya foton så lägger jag in några foton från när Princess var hos Icemorgans som importerade henne från USA.
1June_black_colt_Princess 007

This entry was posted in Nyheter, om oss. Bookmark the permalink.