Stora hästbytarhelgen

Ja det kan man minst kalla denna helg 🙂 Det har blivit en liten rockard med hästarna i stallet pga olika omständigheter men alla verkar lika glada för det.

I fredags så kom Kicken (Idet´s King´s Promise) hem från Anna i Motala. Kicken har varit utlånad till Anna som sällskap under denna period. På lördagen så fick han kliva på vår transport istället och bege sig till Jenny i Grästorp för att få bekanta sig med Magic innan kommande försäljning. Med i släpet hem kom istället Kakan (Idet´s B´Scuit) för att påbörja sin inridning hemma nu till våren. Jisses vad hon hade vuxit på sig och fyllt ut. Blev riktigt förvånad vad så lite tid kan göra 🙂

Igår så åkte Tikkan (Amberfields Wishful Thinking) till familjen Teinert där hon och Vilma ska bli ett radarpar ett tag framöver. Vilma har varit och provridit två gånger och det har sett mycket trevligt ut. Så nu hoppas vi att allt går bra dem i mellan och att Tikkan och Vilma får komma ut på tävlingsbanorna till våren 🙂 Skorpan har tagit det hela med ro och finner tröst i sina ”barnvakter” i hagen.

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.