Hälsning från Tibbe

Det är alltid lika roligt när man säljer hästar och allt går så där oförskämt bra som det bara kan göra med en härlig liten Morganindivid. Till och med jag blir ju förvånad över hur fantastiska dessa djur är och hur gärna de vill vara med och hitta på nya äventyr 🙂

Här kommer en liten uppdatering från Tibbe och hans nya familj!
Resan hem gick jättebra och Tibbe åt hela vägen hem i transporten 🙂 Eftersom vädret inte var något vidare de första dagarna så fick det dröja några dagar innan Tibbe fick komma in i lösdriften så att han skulle få känna sig lite mer som hemma innan. Linn och Tibbe har aktiverat sig genom att vara i ridhus och bekantat sig med omgivningarna under tiden vilket har varit helt perfekt upplägg för denna unga individ.

Här kommer Vivians egna text om Tibbes upplevelse i ridhuset (första gången han sett ett ridhus bör tilläggas).
Linn & Tibbe”…han är så himla vaken. Men ändå klarar han av att tänka framåt, vara nyfiken och följa Linn över det som var läskigt!! Det var ju superdåligt väder då vi var i ridhuset. Piskande regn och storm! Blåste presenningar och var massa nya byggnader, transport och allt möjligt på utsidan….Ny box, nya grannar, lukter. Äta hela vägen vi körde! Fantastiskt psyke. Nu ska han få några dagar på sig att bara komma in i flocken innan vi åker dit igen. Kram Vivvi”

Tibbe lösdriftSlutligen har vi en bild från när Tibbe får träffa ledarstoet i lösdriften. Blir jättebra för honom att ha så många hästar i olika åldrar att kunna leka med och samtidigt få lära sig uppföra sig!

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.