Full fart!

Här på Stall Idet går allt i 150 just nu men vad gör det när det är sommar och massor med fölmular att gosa med 🙂

Stoföl u Idet´s Sudden StormNatten till tisdagen så födde Idet´s Sudden Storm ett bedårande stoföl e Hagas Famer Boy. Det blir det sista fölet hos Idet´s för i år. Vi har ännu inte bestämt namn men det kommer så småningom. Någon på Idet´s B…. S…. kommer det bli iallafall. Hon visar redan upp en enorm galopp i hagen och mamma Sudden får ligga i för att hänga med i svängarna. Som det är nu så är denna prinsessa inte till salu utan kommer få bli kvar här.

Förra helgen har vi besök av några förhoppningsvis blivande Morganägare! Väldigt trevlig besök av mor och dotter som fick bekanta sig lite mer med rasen och Idet´s fyrbeningar. Eftersom dotter aldrig fått chans att rida på en Morgan förut så passade vi på att åka förbi Catch och låna honom en stund. En Morgan är ju till för att upplevas så klart de skulle få provrida 🙂

Igår så åkte vi upp till Eskilstuna med Tikkan och Tibbe. Resan gick otroligt bra! När vi stannade vid mjölby för första dipausen så låg Tibbe ner och sov helt oberörd. Tikkan uppförde sig exemplariskt och det är härligt med ett sådant temperament till att smitta av sig på Tibbe. Nu hoppas vi på att Tikkan kommer komma i brunst i slutet av nästa vecka så det får bli en date med Princeton!

Idag hade vi en tjej m familj här för att titta lite extra på Catch. Det såg väldigt trevligt så nu får vi vänta några dagar på besked.

 

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.