Hemmahelg

Efter många veckor i Uppsala så gick bilen äntligen hemåt i fredags! Det blev en otroligt härlig helg med busiga, vårystra hästar och massor med trevlig sällskap!

Tikkan och MichellePå lördag fick vi finbesök av Lina och Michelle som hjälpte oss att göra Tikkan fin 🙂 Michelle fick sitta på Tikkans rygg medans de gjorde henne fin. Det märktes att hon har ridit sen innan hon kunde gå för var hon satt som gjuten på ryggen. Tikkan är en underbar ”barnponny” att kunna ta fram just vid sådana här tillfällen då hon älskar att ta hand om de små. Det blir inte en rörelse i fel riktning här inte.
Tack både för sällskapet och hjälpen! Hoppas det blir många fler gånger!

Vi hälsade på Catch både på lör- och söndagen och Lovisa gjorde två väldigt bra pass med honom. En liiiiten filmsnutt kan ses här Catch&Lovisa 24/2 där de håller på och varvar ner i slutet av lördagspasset. Trots att Lovisa inte direkt tycker att dressyrsadeln är en favorit så fick hon riktigt fin sits i den på slutet. Är absolut inte lätt att byta från hopp- till dressyrsadel på en natt 🙂 Bra jobbat Lovisa!

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.